2. 2. 2021 discgolf Duchcov - Šulík, Míra
Pro doplnění našeho hraní jsme tentokrát odehráli hraní ráno. My dva a čas, tedy já a Šulík. Šest kol po sedmi koších. Tři jsem vyhrál, dvě remizoval a jedno prohrál. Při skóre 14:20, tedy šest hodů náskok na Šulíka, celkově již vedu o 11 hodů a to je již obrovský rozdíl.

Konečně jsem se i já dostal na -1 na kolo. Sic jsem rekord nevytvořil, pouze ho vyrovnal … jako první byl Šulík … ale už se tím nemůže vytahovat. Ale co, "Kdo z vás to má?!" (Jirka Paroubků 2007). A pozor! Málem jsem na trati č. 3 dal eso. Disk jen těsně minul koš! A to, prosím, na vzdálenost 63 metrů! Dát to, tak bych se asi samou radostí zbláznil, serval bych ze sebe oblečení a nahý se válel ve sněhu, dokud bych nevychladl nebo než by mě odvezli do sanatoria pro šťastné výherce.

Muži s disky jsou asi velmi přitažliví, neb na sedmičce jsme dlouho museli čekat na odchod před námi se producírující se hezké slečny, až jsem nevydržel a velmi hrubě jí odehnal slovy: " Slečno, moc vás prosím, nemůžete odejít trochu doprava? Děkuji velice". Ale i tak se jí nechtělo a jistě by ráda pobyla v naší společnosti delší dobu. Ale my jsme měli zájem jen pro disky … paka!

Foto Šulíka těsně po odhodu - disk odletěl správným směrem. Disk za Šulíkem je dopravní značka… zas tak blbě - aby hodil disk za sebe - nehází.