17.03.2012 Stopování hokejbalu je čím dál, tím více na hovno - špatný konektor monitoru, takže se vše muselo mačkat naslepo. Těžkotonážní monitor, tzv. sklo, notebook, který již před padesáti roky byl zastaralý, to je výbava dnešní časomíry…zničit Zedrala! Na hokejbale jsem nic zajímavého neviděl - proto nic ze zápasů nic nenapíši. Na Perle je vidět úpadek tohoto sportu - dříve zcela dominantní, dnes průměrná…a to jsem ještě mírný, možná by pro ně byla milosrdnější odpuštěná kontumace. Povrch hřiště je také na prd, když jsem po něm kroužil na inlajnech, tak jsem drnčel, jak budík.

Zajímavé momentky:

  • na prvních čtyřech fotkách jsou poděšené výrazy při odpalování míčku soupeřem
  • pátá fotka je stav těsně před tím, než se Roman V. převalí přes nejmenšího človíčka na hřišti, padne na zem, obviní mladíka z brutálního faulu a naštván odejde na střídačku
  • šestá fotka je dosti podobná páté s tím, že Kuba je nejprve faulován, poté vyskočí do vzduchu a řízne s sebou o zem. Být rozhodčím, tak vyloučím oba - jednoho za faul, druhého za simulaci. Nějaký držkopád jsem mu přál, neboť mi hokejkou podrazil nohy, když jsem jel kolem něj! Prý jsem měl položenou hokejku přeskočit! JAK ASI?! Jsem rád, že se dostanu do pohybu!
  • na posledních dvou fotkách je Tylouš a Dolly v momentě, když dostanou gól a já je zachytil i s míčkem a to bez použití sekvenčního focení! Jsem tak dobrej či je pouze všechno jenom náhoda? Ale jo, přiznám se bez mučení, že fotím rád. Navíc hráči jsou lidé bez přetvářky (v totálním sportovním nasazení to nezvládají), takže vidí, že nevidím, ale nevidí, že vidím.