5
21.08.2011 bílí - černí 3 : 6
černí: Míra - Karel, Máliš, Mechy, Kamil
bílí: Martin Bílek - Prcek, Josef, Pepa, Kuba, Míra

Konečně po dlouhé době pohodový i když nedramatický fotbálek. Sice opět poznamenaný malým počtem hráčů, takže někteří hráči mleli z posledního. Proto se hrála pouze hodina - více to už nemělo cenu. Opět se musel postavit do branky Martin Bílek, neboť Ďoula a Zedral měli jiné zájmy. naštěstí přišli hráči, kteří nejsou až zas tak typičtí účastnící nedělního fotbálku, takže se mohlo hrát.

Předně bych chtěl prohlásit, že všechny góly jsem dostal po slabém (či vůbec žádném) bránění protihráčů, kteří tak mohli dávat gól do prázdné branky. Snad až na gól Josefa, ale o tom dále. Naopak byla škoda, že naši trefovali tyčky (nejméně 3x) a i gólmana nechali vyniknout. Viz např. Máliš, na nějž "zívala" prázdná branka a místo tvrdého zavěšení zvolil slabého hopíka, takže Martin měl čas míč semaforem vyrazit.

Opomenu góly do prázdné branky, takže vzpomenu pouze dva. Josefův gól, který vstřelil z velkého úhlu, když jsem zrovinka čekal přihrávku a udělal ten krok (či jsem stačil jich udělat více) dopředu...a on to našil do branky, resp. do tyčky a do branky. Další gól je Prckův, když jsem mu vyrazil tvrdou střelu, ale míč se opět dostal k němu, byl sám, takže jsem vyběhl, ale jeho lobík jsem nečekal.

Mimochodem, čas vypršel zrovinka v době, kdy jsem se hnal do útoku s jasným záměrem dát gól. Jinak vedro, vedro, vedro, vedro, vedro, ...

ZPĚT