22.5.2011 černá trička - bílá trička 3 : 6
černá trička: Ďoula - Vlasta, Prcek 1, Karel, děda 1, Zedral 1, Prcek ml.
bílá trička: Míra - Karolko, Tonda, Vory, Lukáš, zrzek

První letošní fotbálek a účast tradičně malá. To je slibů, to je keců… Finálový souboj hokejbalu způsobil pozdní příjezd mě a Prcka. Kluci, co čert nechtěl, se zrovinka občerstvovali a tvrdili, že akorát dohráli. Prdlačky, kvedlačky, kecy a kecičky! Tak nějak zápas začal ve stylu 4+brankář, páč více hráčů nebylo. Zvýraznil se Tonda, jenž dal vcelku zajímavý gól přesnou střelou k tyči. Karolko zazdil několik branek. Prcek zbaběle (ano, proč to nenapsat?!) dal gól lobem, když sem to nečekal. O něco podobného se pokusil Karel, ale tento míč sem snadno doběhl. Góly ze strany černých dával Zedral, Prcek a děda (o tom za chvíli). Z naší, tedy bílé, strany to nebylo nahlášeno a tak seru na nějakou přesnější evidenci.

A kolik to vlastně skončilo? Já bych řekl, že 5:0, ale to asi neuhádám. Takže bych zkusil nadhodit nějakých 6:3? To už asi jde.

Zhruba v půlce zápasu se přišoural mladý kluk - zrzek. Za brankou se rozcvičoval s míčem děda a tak sem dostal na první pohled zajímavý nápad - oba pozvat ke hře, páč hráči se již pouze ploužili na hřišti. To byla píčovina! Zrzek byl dobrej, což o to, ale děda byl famózní v tom, že neměl vůbec nic! A když píšu nic, tak myslím vůbec nic! Takže se druhé straně ještě jednou omlouvám, ale nečekal sem, že někdo tak hodně špatný může vůbec existovat. Asi 5x sem ho nechal vystřelit do prázdné branky, z toho dal pouze jeden gól a čtyři tyčky…to je těžký. A ta penalta! Abych čekal na míč, jenž sem pak chytl do prstů (!!!), tak to sem ještě nezažil.

Na závěr naskočil mladej Prcek a bylo to špatný, špatný, špatný….v proměňování šance se hodně přiblížil dědovi, když nedokázal posunout míč do prázdné branky. Za to byl na Hvězdě potrestán Prckem, který mu chtěl po Homerovsku vysvětlit, že takto tedy ne. A to je asi tak všechno, páč víc si nepamatuji.

ZPĚT