8.8.2010 černá trička - bílá trička 9 : 10

Nechápu, proč mi Prcek neřekl, že mě nechce jako brankáře a proč mě záměrně, zákeřně, beze studu a brutálně musel zranit?! Zhruba z jednoho metru mi napálil - při rozstřelbě (!!!) - obrovskou ránu míčem do nohy, kterou jsem nečekal (tu pecku!), takže nezpevněné koleno udělalo otočku o 318 st., což nevydržely vazy. Koleno bolí hodně, ale určitě ne tolik jako někoho, který kvůli bebíčku na kotníčku na fotbálek nepřišel.

Dnes přišlo deset hráčů, což je asi tak maximálně minimální minimum! Někdo prý jel z nějakého letiště, někoho bolely zuby, někdo má bebíčko, někdo si raději vypnul mobil a nějací zoufalci museli být v práci! A tak se stalo, že do branky se postavila kopýtka - tedy já kopýtko kvůli rozdrcenému koleni a na druhé straně ochotně vypomohl Bobíšek,který sice chtěl být v poli (že do branky nemůže), ale po cca 5-ti minutách již nemohl a vystřídal mě. Naštěstí dobrosrdečný Myšák uvolnil místo brankáře ve druhém týmu a tak jsem přestoupil. Myšák udělal velice dobře, neboť dal neuvěřitelných pět gólů a to ještě na min. dalších pět nedosáhl...většinou po výborných a kolmých přihrávkách od Zedrala! Divíte se, že chválím Zedrala? Nedivte se, je to zištné!

Je to možná již ohraná písnička, ale Máliš - tento neustálý stěžovatel na domnělé fauly na jeho osobu - si i dneska stěžoval, že je neustále faulován! A to sem nehrál v poli, takže si musel vybrat někoho jiného! Zkusme příští fotbal Máliše opravdu faulovat, ať pozná ten velký rozdíl mezi jeho fikcí a tvrdou realitou!

Fík napodobil Tondu a oznámil mi, že jde na Hvězdu. Z toho jsem vyrozuměl, že mi zaplatí tam. Nestalo se tak a nejenže dluží 40,- Kč za tento fotbal, ale při pohledu do tabulky zjišťuji, že dluží dalších 30,- za někdy z minula, což dělá dohromady hezkých 70,- Kč. Možná nastala jedna situace, ale tu zde raději popisovat nebudu. Příště by mohl Tonda napodobit Fíka a dát jeho dnešní čtyři góly - to by bylo slávy!

Je jasné, že bez střídání a za malého počtu hráčů toho měli kluci v poli opravdu dost a nejlepší byl Mechy, který (s bambulkou na ruce) na konci vypadal, že buď omdlí, vyplivne plíce, pozvrací se a nebo všechno dohromady! Což je zvláštní, neboť pár dnů před zahájením hokejbalové ligy by měl být na vrcholu svých fyzických sil! Je možné, že na tom vrcholu opravdu je! Za vzor by mohl sloužit Lucák, který na Hvězdě vypadal, že se právě probudil a přišel na své první ranní pivko.

Sestava:
černá trička: Míra (Bobíšek) - Prcek 2, Myšák 5, Máliš 2, Zedral
bílá trička: Myšák (Míra) - Máca 1, Mechy 1, Fík 4, Lucák 4