HrůšoLand opět zorganizoval akcičku, která má úspěch a nutno samotnému Hrůšovi poděkovat. Tento člověk, který vypadá jako neúspěšný boxer v důchodovém věku, dokáže udělat dosti pro úspěch věci. Takže den před zápasem sebral svojí soukromou frézu na sníh a jal se uklízet hřiště! Nejprve sice tvrdil, že to bude dělat zhruba půl hodiny, ale druhý den to už byly dvě hodiny a za dva dny to bude pět hodin...atd...atd...takže za týden jistě bude tvrdit,že na tom makal celý den! Jsou ještě nějaké nedostatky, např. příště by mohl najmout mikrobus, který by svážel hráče na hřiště a poté by je mohl rozvést domů, jinak bych nemusel šlapat pěšky z NewSedlic do Proboštova, ale nahradil to svým autem, kde se přeci jenom našlo místečko pro mě.

Někteří aktivní hráči ještě douklízeli hřiště od zbytků sněhu a někteří ještě zkoušeli vyhnat vodu z hřiště. Ruku k dílu přiložil dokonce i Karel! Sněhová vánice musela být děsivá, když byl sníh i na střídačkách!

Samotná akce začala zcela typicky. Rozhazování hokejek bylo tristní do doby, než se toho ujal zkušený borec, sám velký Bidlo, který rázně rozmetal hokejky na obě strany, aniž by dbal na základy bezpečnosti práce a na zdravý svých spoluhráčů, neboť kdo neuskočil, tak měl hokejku zaraženou v různých místech! I když...je možné, že někoho by to naopak potěšilo. Jen taková řečnická otázka - co učí dnešní mládež ve škole, když ani nedokážou správně rozhodit hokejky, což se stalo loni i letos?

Hra jako taková byla perfektní a přesně v duchu silvestrovského dne. Pohoda, rozšafnost, klídek, mírný pohyb (alespoň na straně Jonašíků), bezkontaktnost,... a když neberu ten brutální pěstní souboj Kožicha s Bidlem, tak skoro žádný faul. Občas byla k vidění i kloudná akce, dost často nebyla využita jasná šance - v této "dovednosti" vynikal Fík a Žába, kteří nedokázali dopravit míček do prázdné branky ani z metrové vzdálenosti!

Kdo hrál:
Žlutočerní Jonašíci: Jonášík - Dáša (4+0), Fík (0+1), Míra (0+1), Prcek (2+2), Karel (0+2), Fidla, Vrába (1+2), Lucák (2+1), O'Hara (0+2), Tyfus (0+1), Kožich a Bidlo ml.
Dubský Anděl Team: Anděl - Denis (2+2), Bímák (0+2), Hrůša (1+1), Žába (2+1), Bidlo (0+1), Jany, Maník (0+2), Gabo (3+0), Jany ml. (1+2), Milan, Hory (1+0), Čuma a Gabo ml.

Technické zázemí:
rozhodčí: Zedral
časomíra: Tomáš

Nejlepší střelci a zároveň i sobci (nemají ani jednu asistenci!!!):
1. Dáša (4+0)
2. Gabo (3+0)

Nejlepší nahrávači:
Karel, O'Hara, Bímák, a Maník...shodně dosáhli dvou asistencí bez jediného svého gólu!
Ti, co měli taktéž dvě asistence a ještě si dali gól neuznávám!

Nejlepší kanadští bodovači:
1. Dáša (4+0)
2. Prcek a Denis (2+2)
4. Gabo (3+0)

Trestanost:
Kožich - 2 min. - hrubost
Vrába - 2 min. - držení
Bidlo - 2 min. - hrubost

Brankáři:
Anděl: 79,07 %
Jonašík: 76,74 %

Pitný režim na střídačkách:
Jonašíci: Cola s rumem
Andělé: Nemiroff Cranberry, Vodka, Honey Pepper, Birch a Rye Honey...otázkou však zůstává, zda vůbec popíjeli!

Nejlepší střelec gólu:
Jany ml. - který, stojíce před brankou, byl nastřelen Denisem do přilby, od níž se míček odrazil do branky

Kdo hrál z ASH:

Černou tečku - z mého pohledu - dostávají tito hráči:
Anděl - neuhnul mé střele, když sem se z posledních sil doplazil v samostatném úniku před jeho branku
Žába - za chrstnutí vody do ksichtu

Červenou (pozitivní) tečku dostávají tito hráči:
Prcek - za použití retro-rukavic používané těsně po 2.světové válce...sám Fík je ocenil, že s nimi také hrál
Lucák - dal gól tahákem!!!
všichni hráči bez kanadského bodu

Tak zase za rok!


dubské stránky
fotky ZDE