Tradiční utkání dvou nejlepších týmů!

HOKEJBAL/PROBOŠTOV (CZE) 30.prosince 2007
Vlastík znectil dres ASH (a bolestí zblblej Jirka mu ještě poděkoval!)! Karel a Manďus v přilbách! Pupča z Penquins nejlepší hráč, neboť jako jediný proměnil nájezd z hráčů Penquins! Mechy nejhorším rozhodčím! Slon odjel po zápase hned domů! Pochvala Zdencovi! Hamba Mácovi! Neuznaný skvělý gól Míry!

ASH Řetenice 1989 - Penquins Teplice

5 : 4 na nájezdy

(1:1 2:0 1:3)

Nájezdy: 4 : 1
Góly: 1.třetina: Prcek / 2.třetina: Vlastík, Prcek / 3.třetina: Hrůša
Vyloučení: Jirka za simulaci - po gólu v oslabení se vrátil na hřiště
Soupiska:
          ASH: v brance: Zedral, v poli: Slon, Péťa, Kamil, Tonda, Mirda, Jirka, Hrůša, Prcek, Míra, Vlastík
          Penquins: v brance Ďoula, v poli: Manďus, Pupča, Karel, Preclík, Slávek, Wajďák, Soukup, Dušan, ....
Absence: Kalous (trénink), Dan (čert ví), Smol (čert ví), Taube (simulace čehokoliv)
Vyhodnocení hráčů:
          ASH: nejlepší hráč: (jen těsně před Mírou) Prcek / nejhorší hráči: Vlastík, Tonda
          Penquins: nejlepší hráč: Pupča / nejhorší hráči: Manďus, Karel


Nečekaně si přijel zahrát i Mirda, který je dneska spíše takový maskot týmu. Přestože byl mohutně hnán ke vstřelení gólu, tak se Mirdovi skórovat nepovedlo i když měl dosti šancí, které si většinou vypracoval sám! Škoda jen, že neměl přesnější mušku a více ohleduplnosti od protihráčů! Vše si vynahradil při nájezdech, ale o tom dále! Mirda razí heslo, že raději lahváče doma, než točený s ASH! Hamba! To je přímo skandální!

Soupeř přijel v tradičně nízkém počtu a tak jim byl zapůjčen Manďus, který zcela nepochopil smysl tohoto utkání. Makal jako blázen a zcela zapadl mezi hráče Penquins! Světlé momenty měl, ale pouze při přerušené hře. A to je opravdu málo! Nebýt výborného Pupči, tak by se tým Penquins mohl zařadit mezi Perlu a Žizeň...mnooo....spíše mezi Proboštov a Rondro. Tedy spíše mezi Krupku a Dubí. Prostě někam nad ASH a Žihadlo! Ale ne hrou, pouze myšlením!!!

Atmosfera na střídačkách byla uvolněná, slečna pinglová roznášela pivko rychleji, než Zedníček v Sokolovně! A protože ještě neumí psát ani počítat, tak např. Prcek za pivko na hřišti nemusel zaplatit. Mimochodem, v Sokolovně došla zelená!

Nutno poděkovat Zdencovi, který zapůjčil klíče nejen od kabin, ale hlavně od garáže, kde jsou uložené branky a sůl. Takže Zdenco díky!
Pro rejpaly a šťouraly dodáváme, že poděkování je myšleno zcela vážně!

Naopak zcela zatracujeme Mácu, který slíbil, že tento mač odpíská. Zde se jasně ukázalo, že na Mácu nemůže být spoleh nejen jako na rozhodčího, ale i jako na člověka! A tak se stalo, že zápas musel odpískat Mechy, který sice měl tradiční chři-pičku, ale zápas si chtěl odehrát. Kvůli Mácovi však nemohl. Nechceme nikomu přát nic špatného, ale přejeme si, aby Mácu dostihla jeho karma se vší razancí!

POZOR!
Nejlepší pětka celé hokejbalové ligy! Je umění sehnat tyto hochy dohromady, ale při tomto zápase se to podařilo! Tonda a Vlastík v útoku, Mirda, Míra a Péťa v obraně! Samej kvalitní hráč, jeden vedle druhého! Technika se snoubí s fyzičkou a pokud nebereme Vlastíka, tak i myšlení ostatních je na vysoké úrovni! Vlastík to zase dohání zkušenostmi, takže se zcela vyrovná ostatním hráčům v lajně! Mimochodem, tato pětka nedostala jediný gól! A dala jich hafo!

Dva největší tajtrdlíci z obou týmů na buly, to je taky taková náhoda! Tonda se nejvíce prezentoval v okamžiku, kdy zcela volný nechal záměrně projít míček za červenou, čímž vyhnal své ostatní spoluhráče z útočného pásma! Tím navíc dokázal, že ani po roce hraní nechápe pravidla a je tedy ještě větší trdílko, než jsme doufali. Tonda, vzbuď se!

Vlastík si přijel zahrát se svými kamarády z ASH a vyzkoušet si, jak mu to půjde v nové sezóně v tomto týmu. Není asi etické prozrazovat nepodložené věci typu "jedna paní povídala", ale náš skoro-bulvární plátek to prozradit může. Vlastík vážně uvažuje o přestupu do ASH v nové sezóně! Jednání jsou rozběhnutá, nyní se pouze čeká na nabídku Žízně, kolik dají za to, že Vlastíka členové ASH vezmou mezi sebe.

Do branky ASH se nečekaně postavil Zedral, který jasně ukázal, že je naprostá špička v přihrávání míčku protihráčům. Možná, že jeho srdce je až příliš dobré na to, aby soupeřům mařil jejich šance! Co s člověkem udělá jeden bejbínek je prostě neuvěřitelné!

Jirka se při své nešikovnosti nekolikrát dostal do nebezpečných situací na hřišti! Nejenom, že byl několikrát napálen míčkem, ještě si udělal bebíčko pod kolenem! Byl také vyloučen za simulaci, pro jeho štěstí však dali spoluhráči v oslabení gól a tak mohl jít zpět na hřiště ještě před uplynutím trestu (pravidla zde byla trošku jiná, než jindy).

Najde se minimálně jeden člověk, který je spokojen s Tondovo uměním, neb je výborné, pokud je v týmu alespoň jeden člověk, který je větší dřevo, než ten dotyčný. Mirda nehraje, ale zcela ho nahradil právě Tonda, čímž tedy ten dotyčný není v týmu nejhorší. A to má přijít do ASH i Vlastík, takže ani Tonda nebude nejhorší!

Tonda se málem popral v hospodě s jedním z penquins, oba byli již opilí a je škoda, že nelze více popsat, neboť reportér odvážel opilého Prcka domů.

Na střídačce Penquins popíjel pouze Karel. Asi pár loků piva si dali ostatní, ale většinou se tak soustředili na zápas, že neměli čas na pití. Nevíme, kolik alkoholu bylo na jejich střídačce, ale lze předpokládat, že to, co tam bylo - včetně soudku piva - přinesl pouze Karel.

Ač se uvažovalo, že se zahrají čtyři třetiny, tak penquini to odmítli, neboť již neměli dost sil.

A kdo dával gol za ASH? Zde je malý souhrn:
1.gól - Hrůša přihráva stojíce za brankou - Prcek dává gól
2.gól - útok se valí na soupeře, Mirda ve vynikající šanci, ale Vlastík krkounsky střílí náhodný gól do šibenice. Mirda a ostatní jsou zklamáni z Vlastíkovo skrblictví!
3.gól - někdo střílí na brankáře soupeře, Prcek na několikátý pokus backhandem dává gól
4.gól - kdosi ze soupeřů vyhazuje, Hrůša zachycuje a okamžitě pálí zpět
5.gól - blablabla...není důležité kdo co...ale Míra vydoloval míček od Ďoulíka, vtipně a pohotově přehazuje míček z forhandu na backhand a na poprvé (jaký to rozdíl od Prcka) střílí gól. Rozhdočí Mechy z Penquins gól neuznává, neboť chtěl udržet nerozhodný výsledek.
O výsledku musely rozhodnout (i když by se jely stejně) nájezdy:
sérkaASHPenquins
1.Slon - dalManďus - nedal (a snažil se jako blázen)
2.Péťa - nedalPupča - dal (skvělou ránou pod víko)
3.Kamil - dal (s cigárkem zesměšnil Ďoulu, pohyb na jednu stranu, míček šourákem na druhou)Karel - nedal (a snažil se jako blázen)
4.Tonda - nedal (utekl do rohu hřiště)Preclík - nedal
5.Mirda - dal (ahoj, kam jdeš - střela pod víko)Slávek - nedal
6.Jirka - nedal (střela do masky)Wajďák - nedal
7.Hrůša - dalSoukup - nedal
8.Prcek - nedal (střela skoro od červený)Dušan - nedal
9.Míra - nedal (střelou pod nohou do masky)Pupča - nedal
10.Vlastík - nedal (skandování)Karel - nedal (bez rukavic)

K fotkám z hospůdky (viz níže) jen pár poznámek:
- Míra měl výjimečně smažák s hranolkama a tatarkou
- Vlastík ač vyhrožoval odchodem, neb prý musel k tchýní na kafe (chudák bo velmi trapná výmluva), tak zůstal o chvilku déle
- Péťa byl ještě v hospůdce znechucen ze svého hraní, neb na Míru po jedné zkažené přihrávce řval "Dej to líp!", načež dalších dvacet přihrávek právě Mírovi zkazil.
- Manďus se napil a poté byl děsně moc chytrej, hlučnej a sebevědomej, že se to pomalu nedalo ani snést! Až dá gól v ligovém utkání, tak s ním nebude k vydržení!
- Tonda pozval na férovku Míru, který ji přijal, což Tonda nečekal, tak si přizval na pomoc Manďuse. Bohužel pro ně je Míra zatáhl do jednoho boxíku na záchodku a saltem přes dveřní překlad se přes ně přehoupnul!
- Vlastík přiznal Prckovi, že tamtu tohle a potome ještě tohle....sakraaaaaaaaa, proč o tom nemůžu psát?!?!