Silvestrovský hokejbal ASH - Pequins

HOKEJBAL/Proboštov (CZE) 31.prosinec 2006
V silvestrovském utkání hokejbalových klubů ASH a Penquins panovala pohoda i když rivalita občas prosákla!

ASH Řetenice 1989 - Pequins Teplice

7 : 6

(2:1 4:3 1:2)

Branky: 26. Slon (Míra), 28. Taube (Kamil), 33. Kamil (Prcek)
Tresty: 1.třetina 10:14 Míra + Mechy (hrubost/1 min.), 2.třetina 9:50 Hassman (podražení/1 min.)
Sestava ASH: brankář Jarda "Zedral" Havel, Kamil Sejpka, Dan Matkovič, Tonda Nosek, Martin "Prcek" Havel, Míra Postl, Martin "Slon" Slunečko, Petr Homola, Venca Honauer, Jarda Partyngl, Jirka Svítil,Vlastík Zavadil, Mirda Jiránek
Sestava Penquins: brankář PaedDr. Pavel "Ďoula" Ďoulík Ph.D, Jan "Fořtík" Foršt, Pavel "Pupča" Hadraba, Standa Macek, Pavel "Brejchyč" Brejcha, Tomáš "Junij Murár" Keller, Roman "Beny" Beneš, Dušan Kopáček, Václav Preclík, "Hása" Hassman, Tomáš "Mechy" Meško, Ondra "Rondra" Navrátil, Martin "Wajďák" Weidisch
Branky v 1.třetině:1:0 0:39 Vlastík (Prcek), 1:1 7:58 Foršt (Beneš), 2:1 9:12 Partyngl (Tonda)
Branky v 2.třetině:3:1 2:01 Vlastík (Prcek, Venca), 4:1 4:09 Venca, 5:1 4:38 Prcek (Venca), 5:2 5:03 Mechy, 6:2 6:55 Venca (Partyngl), 6:3 10:30 Beneš (Macek), 6:4 10:54 Foršt (Keller)
Branky v 3.třetině:6:5 2:08 Beneš (Macek), 7:5 7:14 Vlastík (Venca, Prcek), 7:6 10:53 Mechy (Macek)
Nájezdy:Petr + Beneš -, Venca - Tomáš -, Slon + Weidisch -, Kamil - Preclík +, Mirda + Macek -, Jirka + Brejcha -, Tonda - Foršt -, Vlastík + Hadraba -, Prcek + Rondra -, Kuba + Hassman -, Jarda - Keller -, Míra - Kopáček -,

Střípky k zápasu:

  1. Roman, jenž se snad pasoval do spoluorganizátora zápasu a naháněl hráče do ASH, nakonec nepřijel a nepřijel ani Smol! Máme to snad brát tak, že jeli spolu do Hudcova a vybodli se na své spoluhráče?
  2. naopak se dostavil Dan, kterému byl tak opětovně předán jeho dres a obrana ASH získala na smrtelné tvrdosti! Útočníci soupeře - těšte se!
  3. hrálo se klasickým systémem 4+1 na 12 minut
  4. Kamil si neodpustil dát i v tomto zápase vlastní gól, když skvělou technikou nohy nedal Zedralovi žádnou šanci!
  5. Tonda se stal oficiálním králem ofsajdů nejen v tomto zápase a nejen teplické ligy! Jistě by uspěl i v měření nějaké mezi-galaktické ligy! UŽ MU TO NĚKDO VYSVĚTLETE!
  6. Rondra se svým postojem na buly už rozveselil kdekoho, ale když podobně zakleknul na buly i Prcek, tak to bylo naprosto úžasné! :-D
  7. Míra se porval brutálním způsobem, když rvačku vyprovokoval Tomáš, který popichoval Míru již před zápasem! Pěst následovala pěst a rvačky v NHL byly proti tomuhle pouhý slaboučký odvárek, za což dostali oba dva velice tvrdý trest po jedné minutě!
  8. Ďoula zachytal klasickým způsobem - pustil skoro všechny střely! To by bylo ještě v pohodě, ale zcela se zesměšnil při nájezdech, když nezachytil střelu Mirdy a malého Jirky…viz dále.
  9. Mirda dal v nájezdu svůj první gól v život, který se dá nazvat oficiálním! Poté byl po gólu odnesen ze hřiště na ramenech Vlastíka a Prcka, takže se Mirdovi z té výšky udělalo špatně!
  10. synek Dana - malý Jirka - jel nájezd za Dana a skvělým blafákem a chytrou střelou mezi betony nedal Ďoulovi šanci. Poté okamžitě zapadl zpět na trestnou lavičku, aniž by se šel pozdravit s hráči ASH! Myslíme si, že jeho nájezd byl daleko lepší, než kdyby ho prováděl sám Dan!
  11. buly, kterou zahrával Prcek a Pavel Hadraba obrácenýma hokejkama (!), vyhrál Prcek na Vencu, který tvrdě pálil a Vlastík dorážel do volného místa branky! Proč nevyhrává Prcek buly, když má hokejku normálně?
  12. Rondra si naivně věřil a pokusil se obehrát Mirdu před Ďoulou! To mu však nevyšlo a Mirda se ocitl ve skvělé šanci, ze které nebezpečně střílel, bohužel, bez gólového efektu. Přesto po zápase Mirda prohlásil, že sebrání míčku Rondrovi si děsně moc váží!
  13. Macek se ocitl zcela volný před Zedralem, tak dlouho si chystal střelu, až zazněla siréna oznamující konec třetiny. Nezávislé zdroje uvedli, že Macek je děsný žrout a tak ho tato situace musí mrzet ještě dneska!
  14. někteří diváci jsou tak zfanatizované výkony ASH, že si pro fandění vzali kompletní výstroj včetně hokejky. A když nemohli hrát, tak alespoň pískali!
  15. Kamil měl hrát s Danem a poté, co se to Kamil dozvěděl, tak se mu velice rozbušilo srdce, zvýšil se mu tlak! Následkem čehož mu prasknul prst a krev tekla proudem! Po obvázání už musel hrát jinde a tak se uklidnil. Do třetí třetiny ho chtěl Prcek opět přeřadit k Danovi…krev z Kamilovo prstu tekla opět! Tomu se říká úcta k hráči!
  16. Vlastík musel mít něco extra a tak si vymínil, že pojede dva nájezdy, aby ukázal, že je velký frajer a umí dávat góly! Ano, dal je…ale bylo to trapné! Vlastíku, styď se!
  17. zvláštní poděkování patří Karlovi, jenž odstopoval zápas! Ale co si budeme povídat, raději stopoval, než aby dostal tvrdou nakládačku od ASH! Mimochodem…ten první gól ASH se mu dlouho nechtělo dát na tabuli! Ale musel!!!
  18. zdálo se, že Klára se přišla s bejbynkem kouknout na zápas! Bohužel, jak se posléze ukázalo, přišla si pohlídat Slona, který tak nešel do hospůdky ani po zápase! My (já) bejvalý ženáči chápeme a pod fousy se usmíváme!
  19. Pokud nevíte, jak dítě vypadá, když dostane opar kolem pusinky, tak se koukněte na fotky, jak vypadalo poté, co se do kočárku nahnul Zedral! Pro bejbynko je dobré to, že to nejhorší v životě má již za sebou - uvidělo Zedrala!

Foto k akci viz zde